Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Στην ιστοσελίδα μας ΔΕΝ αποθηκεύονται στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται κατά την διαδικασία της εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από την εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση. Δεν δημοσιεύονται και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Τρόποι πληρωμής
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή Μετρητοίς: Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και πληρώνετε σε μετρητά το αντίτιμο συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής κατά την παραλαβή.
  • Μετρητοίς: Παραλαβή από το εργαστήριό μας.

 

Τρόποι αποστολής

  • Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός Ελλάδος με Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα για προϊόντα μέχρι 2 κιλά είναι 5 ευρώ και για προϊόντα μέχρι 5 κιλά 8 ευρώ. Για αγορές άνω τον 80 ευρώ, η αποστολή γίνεται δωρεάν.
  • Παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από το κατάστημα μας, Powertex Greece, Ι.Προδρόμου 13, Ίλιον, 13122, Αθήνα στις ώρες λειτουργίας του, κατόπιν συνεννόησης στο 6944 911 104.

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου
Ημερομηνία έναρξης ισχύος 01-03-2019

O παρών δικτυακός τόπος https://powertex.gr, ανήκει στη Μαριάνθη Κοντοέ, ιδιοκτήτρια ατομικής επιχείρησης (εργαστήρι τέχνης), με έδρα το Περιστέρι Αττικής (Ακροπόλεως 4), και δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες/χρήστες. Η χρήση του διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι επισκέπτες/χρήστες, καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Οπωσδήποτε, η παραμονή του επισκέπτη στις σελίδες του https://powertex.gr, καθώς και η αξιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται μέσα από αυτές τις σελίδες, συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.
Οι ανήλικοι απαγορεύεται να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες του https://powertex.gr καθότι σύμφωνα με το νόμο αυτές απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Αν ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν ιστοσελίδες ή κάνουν χρήση υπηρεσιών προσβάσιμων μέσα από τις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου, οι οποίες είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες ή επιβλαβείς γι’ αυτούς, οι διαχειριστές του παρόντος δικτυακού τόπου δε φέρουν καμία ευθύνη.
Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις είναι πιθανό να τροποποιηθούν στο μέλλον χωρίς προειδοποίηση. Εν τούτοις, η παρούσα σελίδα πάντα θα αναφέρει τους τρέχοντες όρους και τις τρέχουσες προϋποθέσεις για τη χρήση του https://powertex.gr.
Ο https://powertex.gr χρησιμοποιείται «ως έχει», χωρίς τη δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων από μη-πιστοποιημένους επισκέπτες.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Copyright)

Όλο το περιεχόμενο του https://powertex.gr εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων και όσων σαφώς προκύπτουν ότι κάτοχοι τους είναι τρίτοι (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Μαριάνθης Κοντοέ και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο.
Η Μαριάνθη Κοντοέ διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο και τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού. (ενδεικτικά αναφέρονται: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, σχέδια, γραφικά, video, κείμενα κ.α. ).
Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε επισκέπτη/xρήστη.
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαριάνθη Κοντοέ, από τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα.

Περιορισμός ευθύνης – Δήλωση αποποίησης
Το περιεχόμενο του https://powertex.gr, διατίθεται «ως έχει» και η Μαριάνθη Κοντοέ δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό.
Η Μαριάνθη Κοντοέ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του https://powertex.gr, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επίσης, Μαριάνθη Κοντοέ, δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τίθενται. Ομοίως η Μαριάνθη Κοντοέ δεν εγγυάται ότι το https://powertex.gr,ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές (“servers”) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η Μαριάνθη Κοντοέ

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)
Ο https://powertex.gr είναι πιθανόν να παραπέμπει μέσω “συνδέσμων”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners σε άλλες ιστοσελίδες, οι πάροχοι των οποίων έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και υπηρεσιών τους, αποκλειομένης κάθε ευθύνης της ιδιοκτήτριας του https://powertex.gr, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Ως εκ τούτου οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους αυτών για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή/και χρήση αυτών.
Οι επισκέπτες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του https://powertex.gr, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση του https://powertex.gr προκειμένου να:
α) Να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο.
β) Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που:
i) παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (πχ πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας),
ii) προσβάλει την προσωπικότητα τρίτων (πχ συκοφαντικό, ρατσιστικό),
iii) έρχεται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη,
iv) παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.
γ) Να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου του https://powertex.gr να ζημιώσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη των ιδιοκτητών ή τρίτων, να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου τους, να εμποδίσουν οποιονδήποτε επισκέπτη να έχει πρόσβαση στον https://powertex.gr, ή οποιοδήποτε υπηρεσία στεγάζεται στο παρόν ή να παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από αυτούς.
δ) Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις χωρίς την έγγραφη συναίνεση των ιδιοκτητών.
ε) Να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή να εμποδίσουν άλλους επισκέπτες να χρησιμοποιούν τον παρόντα δικτυακό τόπο.
Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες όρους, χρήσης του https://powertex.gr οι επισκέπτες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την ιδιοκτήτρια για κάθε θετική και αποθετική ζημία. Η μη ενάσκηση από τους δικαιούχους των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων τους, δε συνεπάγεται παραίτησή τους από τα δικαιώματά τους αυτά.
Η ιδιοκτήτρια της παρούσας ιστοσελίδας, δεν φέρει, έναντι των επισκεπτών/χρηστών, ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων λόγω χρήσης εκ μέρους τους, μέσα από τις σελίδες του https://powertex.gr, προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.

Χρήση cookies
Η σελίδα δεν χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση της ταυτότητας του επισκέπτη.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η τήρηση του απορρήτου του χρήστη/επισκέπτη είναι σημαντική για την Μαριάνθη Κοντοέ και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμόρφωση με όλους τους νόμους που ισχύουν για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών. Για το λόγο αυτό έχει αναπτύξει μια Πολιτική Απορρήτου που διέπει τον τρόπο συλλογής, χρήσης, κοινοποίησης, μεταβίβασης και αποθήκευσης των δεδομένων.
Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία ο χρήστης/επισκέπτης παραχωρεί εκουσίως μέσω της ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται αναλυτικά στην πολιτική απορρήτου και δεν διαβιβάζονται μερικά ή ολικά, προς τρίτους, εκτός εάν επιτρέπεται ή επιβάλλεται από τους σκοπούς της σύμβασης και το νόμο. Παραχωρώντας εκουσίως ο χρήστης/επισκέπτης τα δεδομένα του, παρέχει τη ρητή συγκατάθεσή του για την επεξεργασία αυτών, ενώ διατηρεί τα δικαιώματά του που πηγάζουν από την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων ΕΕ/2016/679,(το δικαίωμα ενημέρωσης, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα διόρθωσης, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων και το δικαίωμα εναντίωσης.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του https://powertex.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους, διέπονται από το εθνικό, το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ιδιοκτήτριας του https://powertex.gr και του επισκέπτη/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του https://powertex.gr από τον επισκέπτη/χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων των Αθηνών.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία με τον διαχειριστή του https://powertex.gr παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα επικοινωνίας. Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Ιανουάριος 2019

Με την παρούσα πολιτική, η Μαριάνθη Κοντοέ, ιδιοκτήτρια ατομικής επιχείρησης (εργαστήρι τέχνης), με έδρα το Περιστέρι Αττικής (Ακροπόλεως 4), ΑΦΜ 078637649 και τηλέφωνο 2105755117 καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία συλλέγει όταν συναλλάσσεστε με αυτή καθώς και όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό της τόπο ή τις κινητές εφαρμογές της (Αpps).

Πεδίο εφαρμογής
Η παρούσα Πολιτική απορρήτου, είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.
Η παρούσα πολιτική απορρήτου, ισχύει για τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της επιχείρησης και του ιστοτόπου της. Το site https://powertex.gr, αποτελεί τον δικτυακό τόπο της επιχείρησης.
Η παρούσα πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου. Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους. Εάν συνδεθείτε σε έναν άλλο δικτυακό τόπο, τότε η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν θα ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία που συλλέγεται σε αυτόν το δικτυακό τόπο.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας του φυσικού προσώπου (π.χ. το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το ΑΦΜ του κ.α).
Τι σημαίνει επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;
Επεξεργασία συνιστά κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας;
Η παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων στην επιχείρηση, μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που επιδιώκονται ή να είναι προαιρετική.
Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση σύμβασης, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα δεδομένα. Η παραχώρηση επιπρόσθετων, πέραν των υποχρεωτικών δεδομένων, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά για την επικοινωνία, την ενημέρωση και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε;
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται και συγκεκριμένα συλλέγουμε:
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση) που περιέχονται στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών, για τις υπηρεσίες που λαμβάνετε από εμάς και επιπλέον διεύθυνση, ΑΦΜ και ιδιότητα, σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου.
Το τηλέφωνο και το email, για την εν γένει επικοινωνία μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Η επιχείρηση επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Για την εκπλήρωση της συμβατικής σχέσης και για τη συμμόρφωσή της με τις νόμιμες υποχρεώσεις της.
  • Για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον δικτυακό μας τόπο.
  • Για την μεταξύ μας επικοινωνία.

Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας από την επιχείρηση;
Ο κανονισμός για την προστασία των δεδομένων, καθορίζει τους λόγους για τους οποίους η επιχείρηση μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι λόγοι αυτοί είναι:

  • Η εκτέλεση της σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος.
  • Η εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων της επιχείρησης.
  • Η συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις της επιχείρησης.
  • Η συναίνεσή σας, για τους λόγους για τους οποίους παρέχεται.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των δεδομένων σας;
Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν οι κάτωθι:
Διοικητικές, Ασφαλιστικές, Φορολογικές Αρχές.
Εταιρίες ή φυσικά πρόσωπα, στους οποίους η υπεύθυνη επεξεργασίας, αναθέτει την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών για λογαριασμό της (λογιστής, συντηρητής εφαρμογών πληροφορικής, ταχυμεταφορείς), υπό τον όρο της τήρησης σε κάθε περίπτωση του απορρήτου.

Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι εκτελούντες την επεξεργασία σέβονται τα δεδομένα σας;
Οι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν δεσμευτεί συμβατικά
να τηρούν εχεμύθεια,
να μη στέλνουν σε τρίτους δεδομένα σας χωρίς την άδεια μας,
να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,
να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα δεδομένα σας;
Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και έως την ολοκλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης, σε ένχαρτη ή/και ηλεκτρονική μορφή και επιπλέον για όσα χρόνια απαιτηθεί μετά τη λήξη αυτής, μέχρι τη συμπλήρωση του χρόνου παραγραφής του δικαιώματος του Ελληνικού Δημοσίου να διενεργεί τακτικό έλεγχο και να επιβάλλει πρόστιμα επί σχετικών παραβάσεων.
Σε περίπτωση τυχόν έναρξης δικαστικών ενεργειών οποιασδήποτε μορφής που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στον υπογράφοντα την παρούσα, ο κατά τα ανωτέρω χρόνος τήρησης των δεδομένων θα αναστέλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών και μέχρι την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης.

Είναι ασφαλή τα δεδομένα σας;
Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προστασίας τόσο του φυσικού όσο και του ηλεκτρονικού της αρχείου, από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφή αθέμιτη επεξεργασία.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας στην πρόσβαση και διαχείριση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και οι επιλογές σας;
Σύμφωνα και με την επιφύλαξη των διατάξεων του εθνικού, ενωσιακού και διεθνούς δικαίου, έχετε το δικαίωμα:
Να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, πoυ αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας (δικαίωμα πρόσβασης),
Να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, (δικαίωμα εναντίωσης),
Να αιτηθείτε τη διόρθωση (δικαίωμα διόρθωσης), ή διαγραφή των δεδομένων σας (δικαίωμα διαγραφής), υπό τον όρο ότι αυτό δεν αντίκειται σε νομοθετικές διατάξεις
Να ζητήσετε από την επιχείρηση την απευθείας διαβίβασή των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα φορητότητας) .
Οι παραπάνω ενέργειες εκτελούνται από εμάς, εφόσον ταυτοποιηθεί το αίτημα και η ταυτότητά σας, και εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 20 ημέρες.

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας επιτρέψετε ή όχι να σας αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση μας έχετε παράσχει και αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα συμμορφωθούμε με την επιθυμίας σας, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου ή αν θα επιθυμούσατε να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς ή τις προτιμήσεις σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email: info@powertex.gr
Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά ας δεδομένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το info@powertex.gr
Εάν δεν ικανοποιηθείτε από την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).
Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Η παρούσα πολιτική μπορεί να ανανεώνεται από καιρό σε καιρό, λόγω των τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας ή αλλαγών στην δομή της επιχείρησης. Συνεπώς, προτρέπουμε τους πελάτες/χρήστες μας να ελέγχουν περιοδικά αυτή τη σελίδα προκειμένου να ενημερώνονται για τις πρόσφατες πληροφορίες πάνω στις πρακτικές απορρήτου.